W!llem is veelzijdig

Onderscheidend, prikkelend en rap van de tongriem gesneden. Willem inspireert en nodigt uit. Bevlogen, betrokken en altijd met respect. Tijdens zakelijke bijeenkomsten, congressen, bedrijfsfeesten, privégelegenheden of in het theater.

Theatermaker

Als geen ander weet W!llem inhoud, sprekers en spontane gesprekken te vertalen in een uniek optreden.
Ter plekke geïmproviseerd of verpakt in een tot ieders verbeelding interactieve voorstelling. Begeleid door een of meerdere musici. Op grootse podia en in kleine zalen. Akoestisch of versterkt. Het is aan U.

(snel)Dichter

Willem weet de inhoud of een gesprek direct te vatten in een uniek gedicht of lied. Een pakkende samenvatting van de dag, sprekers of discussie. Na afloop of als frisse break. Op schrift, voorgedragen of live gezongen. Willem houdt de gasten scherp. ‘Dichter’ bij de dag en na afloop digitaal beschikbaar voor uw gasten.

Dagvoorzitter

W!llem leidt spraakmakende debatten, discussies en gesprekken op uiterst alerte wijze. De juiste toon, een humoristische kwinkslag en aandacht voor de inhoud en de boodschap. W!llem als dagvoorzitter of discussieleider. W!llem’s journalistieke achtergrond komt hem daarbij uitstekend van pas. Puur verbaal maar vanzelfsprekend ook te combineren met een of meerdere muzikale optredens.

Breinstormer

W!llem prikkelt en opent ogen. Breinstormen met Willem is inspirerend en uitdagend. W!llem is een vaste creatieve waarde binnen de KNRM en denkt actief mee met tal van organisaties en startups waaronder de Stichting Present, Dasvanhout.nl en Bambook. Ga voor een onvergetelijke ontmoeting en nodig Willem uit voor een frisse wind of uitnodigende breinstorm. De waarde bepaalt u na afloop.
Breinstormen kan op de Buitenplaats in Zalk (overige locaties in overleg).

Schrijver

Willem schrijft als freelance journalist voor diverse dag-, week en vakbladen. Vanuit de Zinvollezaak.nl denkt Willem actief mee met als creatieve en uitdagende sparring partner. Tevens schreef W!llem meerdere boeken waaronder ‘Eeuwlingen’. Daarnaast schrijft W!llem pakkende commercials en liedjes. Liedjes die met regelmaat de hitlijsten bestormen en luidkeels worden meegezongen in zowel het land als het theater.

met vrienden

Willem speelt vaak met vrienden. Van bassist tot spetterende live band. Van uniek optredens met toetsenist Menno Beijer of pianovirtuoos Jan Vayne tot kleine intieme optredens met Cindy Oudshoorn (Kayak). Vrijwel iedere combinatie is denkbaar. Van violisten tot blazers en accordeonisten. Informeer naar de mogelijkheden.

U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling.

W!llem heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend theatermaker, discussieleider, gedreven motivator, dagvoorzitter(PLUS), gastspreker, gastheer of verrassend entertainer.

Met regelmaat verleent W!llem zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Van wekelijkse muzikale columns op RTV Oost, Omroep Gelderland en RTV Noord, tot Vara’s Kassa, de Coen en Sander Show en Pauw en Witteman.

Zijn teksten klonken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar. Vertolkt door klinkende namen als Karin Bloemen en Berget Lewis.

Zijn optredens zijn altijd uniek en altijd met wat u wenst te communiceren in het achterhoofd.
Begeleid door sprankelende musici, puur verbaal, solo of in een interactief één-tweetje met pianovirtuoos Jan Vayne. Groots, klein en akoestisch.

W!llem Prikkelt als theatermaker, sneldichter, dagvoorzitter, presentator, discussieleider, uitnodigende teaser, rode draad, frisse break of spraakmakende afsluiter.

Uw Gegevens


Uw Verzoek


Share This