Willem prikkelt en opent ogen. Gegarandeerd dat u huiswaarts keert met nieuwe inzichten, een nieuwe kijk op uw organisatie, een tas vol handige tips of bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfsnaam. Breinstormen met Willem is inspirerend en uitdagend.

Willem is een vaste creatieve waarde binnen de KNRM en denkt actief mee met tal van organisaties en startups, waaronder de Stichting Present, Dasvanhout.nl, Bambook en Scholten Uitgeverij.

Ga voor een onvergetelijke ontmoeting en nodig Willem uit voor een frisse wind of uitnodigende breinstorm. De waarde bepaalt u na afloop!

Breinstormen kan in Dronten (water), Zwolle (stad), Zalk (platteland) en Hattem (bos) (overige locaties in overleg).

Klaar voor de storm ?


Inhoudelijk, ijzersterk, to the point, uniek en verrassend. Mede dankzij jouw optreden was onze Rabobank-ledenavond onvergetelijk!


Ronald van Rijn (Raad van Commisarissen Rabobank Soest-Baarn-Eemnes)
2016-06-22T10:06:00+00:00
Inhoudelijk, ijzersterk, to the point, uniek en verrassend. Mede dankzij jouw optreden was onze Rabobank-ledenavond onvergetelijk! Ronald van Rijn (Raad van Commisarissen Rabobank Soest-Baarn-Eemnes)

Fantastisch, jouw improvisaties. Hartelijk dank daarvoor. Ik heb van je kunsten genoten.


Andre Kuipers
2016-06-22T09:42:50+00:00
Fantastisch, jouw improvisaties. Hartelijk dank daarvoor. Ik heb van je kunsten genoten. Andre Kuipers

We hebben mede dankzij jouw inspirerende ideeën een geweldige en onvergetelijke opening gehad. De reacties van de aanwezigen waren meer dan enthousiast. Het samenspel met jou ging perfect en je hebt me geïnspireerd! Een betere start hadden we ons niet kunnen wensen.


MIngeborg Lups, Coördinator Veluweportaal
2016-06-22T10:06:39+00:00
We hebben mede dankzij jouw inspirerende ideeën een geweldige en onvergetelijke opening gehad. De reacties van de aanwezigen waren meer dan enthousiast. Het samenspel met jou ging perfect en je hebt me geïnspireerd! Een betere start hadden we ons niet kunnen wensen. MIngeborg Lups, Coördinator Veluweportaal

Ik heb met verwondering en bewondering gekeken en geluisterd naar jouw performance. Innemend, muzikaal, to the point,kortom een belevenis.


Lucienne Borger (Bestuur en Management Focus Sittard)
2016-06-22T10:04:32+00:00
Ik heb met verwondering en bewondering gekeken en geluisterd naar jouw performance. Innemend, muzikaal, to the point,kortom een belevenis. Lucienne Borger (Bestuur en Management Focus Sittard)

Ik ben onder de indruk en zal je waar ik kan aanbevelen


Margreet Spijker, RTL Nieuws
2016-06-22T09:43:17+00:00
Ik ben onder de indruk en zal je waar ik kan aanbevelen Margreet Spijker, RTL Nieuws

Met grote tevredenheid kijken wij terug op een zeer geslaagd afscheid van onze burgemeester Willem Urlings. De inzet en medewerking van alle betrokkenen is daarbij van groot belang geweest. De heer Urlings en zijn familie hebben er van genoten en waren zeer aangedaan door alle activiteiten. Namens de heer Urlings, zijn familie en het gemeentebestuur zeg ik u daarvoor dank, veel dank.


Henk de Vries (Algemeen directeur), Gemeente Hoogeveen
2016-06-22T10:05:12+00:00
Met grote tevredenheid kijken wij terug op een zeer geslaagd afscheid van onze burgemeester Willem Urlings. De inzet en medewerking van alle betrokkenen is daarbij van groot belang geweest. De heer Urlings en zijn familie hebben er van genoten en waren zeer aangedaan door alle activiteiten. Namens de heer Urlings, zijn familie en het gemeentebestuur zeg ik u daarvoor dank, veel dank. Henk de Vries (Algemeen directeur), Gemeente Hoogeveen

Verbazingwekkend hoe Willem mijn woorden samen vatte. Zowel inhoudelijk als muzikaal.


Jan Peter Balkenende
2016-06-22T10:02:04+00:00
Verbazingwekkend hoe Willem mijn woorden samen vatte. Zowel inhoudelijk als muzikaal. Jan Peter Balkenende

Ik ben nog steeds onder de indruk van je prestatie gisteren. Je bent een geweldig snel denker. Ik heb genoten. Ben dan ook erg blij met je toezegging om je lied over de onze chips en Hoeksche Wodka nog eens in te zingen. Ik hoop dat de wodka je gesmaakt heeft en er komt nog een doosje jouw kant op (n.a.v. het optreden te Oud Beijerland).


Henk Scheele (Landzicht.nl)
2016-06-22T10:07:50+00:00
Ik ben nog steeds onder de indruk van je prestatie gisteren. Je bent een geweldig snel denker. Ik heb genoten. Ben dan ook erg blij met je toezegging om je lied over de onze chips en Hoeksche Wodka nog eens in te zingen. Ik hoop dat de wodka je gesmaakt heeft en er komt nog een doosje jouw kant op (n.a.v. het optreden te Oud Beijerland). Henk Scheele (Landzicht.nl)

Wat Willem doet is uniek. Daar doen wij cabaretiers een week over.


Herman Finkers
2016-06-22T10:03:02+00:00
Wat Willem doet is uniek. Daar doen wij cabaretiers een week over. Herman Finkers

Vraag het mij

Interesse gekregen en benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen